Duurzaam bouwen: Theehuis modulair op de Goffert!

By Team Theehuis on juni 16th In Bouwen
Bret Front hout

Mobiel theehuis De Goffert (tijdelijk)Noorderparkbar binnenNoorderparkbar Bret open veel mensen Bret Front hout Bret bouw Bret binnen Bandritzer Bandritzer mensen in de rij

Beste Allemaal,

Modulair bouwen, hergebruik van materialen, een kleine footprint. Dit zijn zaken waar we het met de architect al vaak over gehad hebben. Onze speurtocht naar concretisering en inspiratie bracht ons deze keer naar Amsterdam. Daar zijn ze gewoon opengegaan! BRET bedient daar een toenemend aantal zeer enthousiaste gasten en breng joie de vivre naar Sloterdijk.

Wij hebben met Platform M3 architecten http://duurzame-architect.com/ en Pieter Scheer al eens gekeken naar een modulair en verplaatsbaar model: De Bandritzer en we hebben ook de containers al eens in het park ingetekend. Daarnaast hebben we al eens eerder bericht over de Noorderparkbar vergelijkbaar concept ook in Amsterdam.

Wat vinden jullie er allemaal van?

Groet,

Team Theehuis

Comments  -  0 Comments

There are no comments yet.

Leave a reply

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

logo

Goffert Park Nijmegen

Copyright © 2014. All rights reserved