/Duurzaam bouwen: Theehuis modulair op de Goffert!

Mobiel theehuis De Goffert (tijdelijk)Noorderparkbar binnenNoorderparkbar Bret open veel mensen Bret Front hout Bret bouw Bret binnen Bandritzer Bandritzer mensen in de rij

Beste Allemaal,

Modulair bouwen, hergebruik van materialen, een kleine footprint. Dit zijn zaken waar we het met de architect al vaak over gehad hebben. Onze speurtocht naar concretisering en inspiratie bracht ons deze keer naar Amsterdam. Daar zijn ze gewoon opengegaan! BRET bedient daar een toenemend aantal zeer enthousiaste gasten en breng joie de vivre naar Sloterdijk.

Wij hebben met Platform M3 architecten http://duurzame-architect.com/ en Pieter Scheer al eens gekeken naar een modulair en verplaatsbaar model: De Bandritzer en we hebben ook de containers al eens in het park ingetekend. Daarnaast hebben we al eens eerder bericht over de Noorderparkbar vergelijkbaar concept ook in Amsterdam.

Wat vinden jullie er allemaal van?

Groet,

Team Theehuis

/Bouwen doe je met goede mensen!

En vanuit een goed idee. De ‘bouwvergadering’ was met Stef (Cuppens+zn), Ralf (Platform M3 architecten) en Pieter (Stortplaats van Dromen). Leuk dat Strik de vergadering ondersteunde met z’n: Keizer Kareltjes en Nijmeegshe -bouw- bikkels. Erg toepasselijk als je wilt bouwen in Noviomagum ;-). Binnenkort meer over de concrete plannen die het heeft opgeleverd……!

Bouwbikkel Bouwclub Keizer Kareltjes Bouwer II Bouwers

logo

Goffert Park Nijmegen

Copyright © 2014. All rights reserved